Brasserie Huisman Den Haag-27.jpg
 

De keuken van Brasserie Huisman

De keuken stijl van Brasserie Huisman wordt gekenmerkt door de combinatie van de brasserie klassiekers, onze steaks en natuurlijk de spies van kippendij. Bekende gerechten staan zeker op de kaart; carpaccio, escargots, steak tartare, maar ook diverse Flammkuchen komen uit de keuken. 
Ingrediënten die gebruikt worden komen zoveel mogelijk uit de regio of van eerlijke producenten. Al onze steaks zijn “marbled selection” dit is vlees dat intramusculair vet bevat, waardoor het lijkt op een marmerpatroon. Hierdoor is het vlees niet alleen prachtig maar ook overheerlijk van smaak.
Proeft u vooral zelf.

 
Brasserie Huisman-1.jpg

Brasserie Huisman kan de ruimte verschillend indelen voor diverse functies:

  • Presentatieruimte
  • Private-dining
  • Vergaderruimte
  • Receptie/Feestlocatie
  • Afkoop locatie